Producten

Bij Seven Skin & More wordt er gewerkt met de kwalitatief hoogwaardige producten van Extenso Skincare. Extenso Skincare is een Nederlands cosmeticamerk waarvan de productlijn zeer uitgebreid is. Hierdoor is er voor ieder huidtype en passend product en kan elke behandeling compleet worden samengesteld met producten geschikt voor elke leeftijd en ieder huidtype. Zo wordt ieder huidtype optimaal verzorgd.

De producten zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen en bevatten geen overbodige geurstoffen, kleurstoffen en parabenen. Zo helpt Extenso Skincare de huid gezond, fit en stralend te houden. Bovendien zijn de producten dierproefvrij en worden ze gepresenteerd in een milieuvriendelijke verpakking.

Extenso Skincare wordt uitsluitend verkocht binnen de professionele schoonheidssalon. Alleen de schoonheidsspecialist is in staat om de huid optimaal te beoordelen, de huidconditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De schoonheidssalon is daarom bij uitstek de beste plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen. Omdat iedere huid uniek is en bepalend voor uw uitstraling, vraagt deze om persoonlijk aangepaste verzorging. Bij Seven Skin & More wordt de tijd genomen om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw huidconditie te bepalen. Specifiek voor uw huid wordt er een complete behandeling samen gesteld. Een behandeling met producten die uw huid voeden, beschermen en verzorgen. Dit alles in combinatie met een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning.

Optimale huidverzorging eindigt niet in de salon. Omdat iedere huid uniek is vraagt deze om persoonlijk aangepaste huidverzorging. Extenso Skincare biedt hiervoor uiterst zorgvuldig geselecteerde producten voor thuisgebruik.

Ik heet u van harte welkom op de site van
seven skin & more