Over Seven

Seven Skin & More is een professionele schoonheidssalon gelegen in Stevensweert. De salon ligt aan huis en bevindt zich op de begane grond. Voorop staat hier de persoonlijke aandacht waarbij totale ontspanning centraal staat.

Mijn naam is Cyrille Mestrum, eigenaresse van Seven Skin & More. Sinds 2014 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en beoefen ik mijn vak met pure passie. Na een aantal jaar werkervaring te hebben opgedaan in schoonheidssalons ben ik in 2018 mijn eigen schoonheidssalon aan huis gestart. Ik heb van mijn hobby mijn werk mogen maken. Persoonlijke aandacht, rust, kwaliteit, sfeer en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel en ik ben pas tevreden wanneer de klant dit ook is. Mijn doel is mijn klanten zich prettig te laten voelen in een relaxte, rustige omgeving en voor het optimale resultaat te gaan.

Hoewel ieder mens straalt van schoonheid, heeft men toch onzekerheden. Middels het gebruiken van hoogwaardige producten, correcte behandelingen en het juiste advies wil ik deze onzekerheden wegnemen. Het is mijn missie om de schoonheid die van binnen zit naar buiten te halen. Daarbij is advies altijd gratis!

Cyrille Mestrum, eigenaresse van Seven Skin & More